Selecteer een pagina

Lancering community platform ‘Werkplaats Waterlinies’

De provincie Utrecht heeft het community platform ‘Werkplaats Waterlinies’ gelanceerd.  Dit initiatief van het Pact van Ruigenhoek is toegankelijk voor iedereen die bezig is met de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Stelling van Amsterdam en andere waterlinies. Het is een plek waar je inspiratie, kennis en ideeën kunt uitwisselen, maar ook projecten presenteren, samenwerken en experimenteren. Kortom, een plek waar nieuwe verbindingen ontstaan en gezamenlijk gewerkt wordt aan de toekomst van de waterlinies in Nederland.

Doe je mee?

Je kunt je opgeven voor de digitale nieuwsbrief op het platform. Dan krijg je een bericht om je te registreren op Werkplaats Waterlinies en kun je direct aan de slag! Op het platform helpen we je om kennis te verzamelen, jouw project met de Waterlinie tot een succes te maken, de juiste contactpersonen te vinden en je te verbinden met het hele netwerk. Bekijk de vlog van Elke Huiskens, gebiedsmakelaar Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam. Zij laat je zien wat zij doet op de Werkplaats Waterlinies.

Vlog Werkplaats Waterlinies from Nieuwe Hollandse Waterlinie on Vimeo.

Mee denken?

Wil je mee denken over het platform? Neem dan contact op! Er is al een Klankbordgroep met zowel vertegenwoordigers van burgerinitiatieven, ambtelijke en bestuurlijke als maatschappelijke partners. Zij helpen met testen van onderdelen van de Werkplaats Waterlinies. Doe ook mee!

Volg ons!

Je kunt ons ook volgen op Twitter: https://twitter.com/WerkplaatsW

468

Reactie verzenden

Share This