Selecteer een pagina

8 november 2021: De Cultuur Retail Netwerk Dag

Centrale thema: Duurzaamheid

De Cultureel Retail Netwerk Dag is een nieuw initiatief waar creatieve geesten, beslissers, doeners, marketeers en leveranciers samenkomen en met elkaar nieuwe wegen bedenken en inslaan. De nadruk ligt op kennisoverdracht en verdieping. Er is volop ruimte voor intensief contact tussen alle marktpartijen. Het centrale thema is duurzaamheid.

Platform van beslissers
De Cultuur Retail Netwerk Dag is de museumwinkeldag nieuwe stijl. We willen een platform zijn waarop beslissers uit de culturele sector en leveranciers elkaar ontmoeten. Bij Cultuur Retail Netwerk kan iedereen terecht voor alles wat met de museumwinkel te maken heeft. Onze doelgroep omvat de culturele en vrijetijdssector in België en Nederland.

Aanmelden voor de Cultuur Retail netwerk Dag

De CRN Dag is op maandag 8 november in het Centraal Museum in Utrecht. Ontvangst vanaf 9 uur, start programma is om 09.45 en het einde is om 17 uur. Sprekers zijn o.a. Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland, Frans Verouden van Green Leisure Group, Thirza Brems van Bureau Brems en Bart Nijsink van Waste2Wear Nederland.

Aanmelden en meer informatie op: https://www.cultuurretailnetwerk.eu/

Thema van 2021: Duurzaamheid
We willen elke Cultuur Retail Netwerk Dag in het teken plaatsen van een actueel thema. Voor 2021 is dat duurzaamheid. Duurzaamheid is van groot belang voor de gehele culturele sector. Wij zijn van mening dat de sector bij uitstek in staat is het thema breed te vertegenwoordigen en daarmee een impuls te geven die past bij haar rol in de maatschappij.

Waarom CRN? Een fusie van belangen!                        

We zijn Cultuur Retail Netwerk met ons vijven gestart, de museumwereld, leveranciers en cultureel retailadviseurs bij elkaar en met elkaar. Ons doel is de potentie van retail voor de cultuur beter te benutten. Retail biedt grote kansen voor de bedrijfsvoering, branding en winst. We willen een professionaliseringsslag voor de gehele sector. We willen het Cultuur Retail Netwerk laten groeien tot een breed gedragen netwerk voor de hele sector. Wij zijn:

  • Sonja Feitsma van het Rijksmuseum
  • Inge Swiers van het Centraal Museum
  • Cor Krelekamp commercieel retaildenker in de cultuursector
  • Annette Klein Bog van Global Affairs
  • Ellen Groenveld van Cultuur & Retail

Sluit je ook aan!
We nodigen iedereen uit de sector zich aan te sluiten. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Ellen Groenveld ellen.groenveld@cultuurenretail.nl

468

Reactie verzenden

Share This